Documentation Index

Fetch the complete documentation index at: https://help.koho.cloud/llms.txt

Use this file to discover all available pages before exploring further.

Poistetun (arkistoidun) käyttäjän uudelleenaktivointi

Prev Next
This content is currently unavailable in English. You are viewing the default (Finnish) version.

Voit aktivoida käyttäjän uudelleen siirtymällä käyttäjän korttiin Asetukset -> Käyttäjät - sivulla. Jos käyttäjä on arkistoitu, käyttäjäkortti löytyy "Arkistoidut" - välilehdeltä.



Klikkaa käyttäjäkortti auki ja kiinnitä käyttäjän aikaisempi sähköpostiosoite käyttäjätunnukseksi. Tällöin Koho ilmoittaa, että käyttäjä löytyy jo eikä salasanaa tarvitse syöttää. Jos käyttäjän sähköpostiosoite on muuttunut, käyttäjätunnus - kenttään voi syöttää myös uuden sähköpostiosoitteen. Tällöin sinun pitää antaa myös uusi salasana. 


Jos käyttäjä on arkistoitu, siirry Asetukset-osioon ja poista Arkistoitu - valinta.



Tarkasta vielä lopuksi käyttäjän käyttöoikeudet ja tallenna.


Käyttäjä voi kirjautua aiemmalla salasanallaan sisään Kohoon tai käyttää kirjautumissivulta löytyvää ”Unohdin salasanan” -linkkiä.